Showing posts with label General knowledge of the Updated Indian cities. Show all posts
Showing posts with label General knowledge of the Updated Indian cities. Show all posts

General Knowledge Set 7


General knowledge of the Updated Indian cities


126. Which city is known as diamond city?

Answer: Surat 

127. Which city is known as solar city ?

Answer: Amritsar 

128. City of Joy ?

Answer: Kolkata

129. Which city is called Manchester of India ?

Answer: Ahmedabad
  
130. Which city is called Orange city of india ?

Answer: Nagpoor

131. Which city is called Silicon Valley of India ?

Answer: Banglore

132. Which indian city is called garden city of India ?

Answer: Banglore

133. Which indian city is called Temple city of India ?

Answer: Bhubaneshwar

134. Which indian cities known as twin cities of india ?

Answer: Ahmedabad and Gandhinagar
Read More